Webáruházunk sütiket használ, a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezek személyes adatokat nem tárolnak. Adatkezelési Tájékoztató »
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

FEDE Rico

FEDE Rico

Az FD Csoport 1983-ban kezdte meg működését, jelenleg két vállalatból áll: Valle Verde S. A. és Rio Itambey S. A. A csoport tevékenységének kardinális része a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés. Egyensúlyra törekszenek a hatékony termelés és a védett erdőterületek megóvása között, tevékenységüket ennek szellemében a Paraguayi Környezetvédelmi Titkárság (SEAM - Secretaría del Ambiente) felügyeli.

Vízió:

Ökológikus és igazán egészséges termelés!

Küldetés:

  1. Értékek megosztása és társadalmi felelősségvállalás.
  2. Felelősség a természetes környezet iránt.
  3. Fenntartható fejlődés környezetvédelmi szempontokra figyelemmel.
  4. Integritás és etikus vállalati magatartás - a vállalaton belül és kívül egyaránt.
  5. Kiválóságra való törekvés.
  6. Beszállítók és vásárlók elégedettsége.

A "Yerbales Federico", a FD csoport tanúsított ökológiai yerba mate ültetvénye Paraguayban, a Nueva Esperanza régióban található. Minőségbiztosítási folyamatuk alkalmazása már a magok kiválasztásánál kezdetét veszi. Hűen követik a jó mezőgazdasági gyakorlat, valamint az Egyesült Államok (US National Organic Program NOP 7 Part 205), az Európai Unió (EEC 834/2007) és Japán (JAS) ökológiai termelésre vonatkozó elveit, előírásait. Az időszakos ellenőrzéseket a német BCS ÖKO Garantie végzi.

Az FD csoport tevékeny szerepet vállal az erdők megőrzéséért és újratelepítéséért folytatott harcban. (Planes de Manejo de Regeneración y Reforestación Bajo Cubierta Nativa de Bosque Natural)
 

Rendezés:

BIO és szármentes yerba mate tea a paraguayi Río de la Plata régió legjobb minőségű tanúsított ökológiai termesztésből.

100% ORGANIC

Raktáron
3.890 Ft