Webáruházunk sütiket használ, a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezek személyes adatokat nem tárolnak. Adatkezelési Tájékoztató » Rendben
Menü Menü
   
Yerba Mate Tea, Mate Green Sarsaparilla (95% levél) 400g

Yerba Mate Tea, Mate Green Sarsaparilla (95% levél) 400g

Ár:
3.090 Ft

Az íze füstmentes, és a keserűség nagyon kicsi ,az adalékanyag gazdag keveréke örömet nyújt a kezdőknek. Gazdag gyümölcsös íze és aromája kóstolásra ösztönöz. 

Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten

Yerba Mate Green A SARSAPARILLA-t forró levegővel (bőn humo) szárítjuk, melynek köszönhetően az íze füstmentes, és a keserűség nagyon kicsi és kellemes a keverékben található kiegészítések miatt, és ezek:

- sarsaparilla (porított, kb. 2%)

- narancshéj

- citromfű

- aloe-íze

Ez az adalékanyag gazdag keveréke örömet nyújt a kezdőknek, mert amint említettük, nincs hagyományos keserűség vagy füstös jegyzet. Gazdag gyümölcsös íze és aromája kóstolásra ösztönöz

Ez a mate tea 95%-ban levelekből áll, csak 5% a száracskák aránya. Gyakorlatilag pormentes.

Egyedülálló termelési eljárással készül: amíg más yerba mate teákat tűz fölött szárítanak, ennek a maténak a leveleit először megtisztítják, utána kizárólag forró levegővel szárítják és csak ez után darabolják és csomagolják. Ennek a gyártási metódusnak köszönhetően a mate levelek megőrzik zöld színüket és a füstös-kesernyés íz helyett, friss és lágy ízvilág jellemzi őket.


A zöld mate friss, üde zöld színének köszönheti a nevét, melyet az egyedüli feldolgozási metódusnak köszönhetően őriz meg. A mate levelek forró levegővel történő szárítása lehetővé teszi a természetes zöld szín és aroma megőrzését. Íze frissebb és lágyabb, mint a hagyományos matéké.
Ha éppen fogyni szeretnél egy kicsit és a hagyományos matékat túl füstösnek/kesernyésnek találod, akkor ez a zöld mate tea tökéletes választás számodra!

Hozzávalók : Paraguayi Holly - levelek és botok, sarsaparilla (porított, kb. 2%), narancshéj, citromfű, aloe aroma

 

Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

Származási ország: Brazília/EU

Gyártó: Oranżada, ul. Batorego 42/24, 05-400 Otwock, Lengyelország
Nettó tömeg: 400g
Száraz, hűvös helyen tartandó, zárt tároló edényben.