Webáruházunk sütiket használ, a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezek személyes adatokat nem tárolnak. Adatkezelési Tájékoztató » Rendben
Menü Menü
   
Yerba Mate Tea, FedeRico La Mejor (BIO, SIN PALO) 250g

Yerba Mate Tea, FedeRico La Mejor (BIO, SIN PALO) 250g

Ár:
1.690 Ft

BIO és szármentes yerba mate tea a paraguayi Río de la Plata régió legjobb minőségű tanúsított ökológiai termesztésből.

100% ORGANIC

Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten

Organikus, szármentes (sin palo), kizárólag finomra vágott leveleket tartalmazó yerba mate tea tanúsított paraguayi ültetvényről. Ez a mate a Río de la Plata régió legjobb minőségű termékét hozza el nekünk. A termesztés és feldolgozás során a növény semmilyen vegyszeres kezelést nem kapott. BCS ÖKO GARANTIE tanúsítvánnyal rendelkezik, mely igazolja az Európai Unió bio termékekre vonatkozó szigorú előírásainak való megfelelőséget. A tanúsítványt az AGROBIOTEST állítja ki.

 

Nem csak organikus, de szármentes is - csak leveleket tartalmaz! Ez tényleg olyan, mintha kétszer lenne karácsony egy éveben! :) Szerintünk ez már önmagában elég ajánlás, de hogy mondjunk mást is: testes, bársonyos íze van, kesernyés utóízzel. A yerba mate szerelmeseinek és felfedezőinek egyaránt ajánljuk!

 

Tudtátok, hogy minden FedeRico yerba mate tea ökologikus termesztésből származik? Egészen pontosan a Río Itambey ültetvényről, ahol az egyik legegészségesebb és legfinomabb yerba mate termesztésén túl más is történik.
A vállalat egy alapítványt is működtet, amely tevékenyen részt vesz az amazóniai esőerdő védelmében. Maga az ültetvény is egy nemzeti parkban található, amely segít megóvni számtalan védett állat és növény fajt. Ezek közül néhányat megnézhettek az alábbi képeken is:

Kopasznyakú harangozómadár Galambnyakú amazon Hárpia

Összetevők: 100% bio yerba mate

Származási ország: Paraguay
Gyártó: Grupo FD (Hernandarias: Calle Uruguay, 56 - Área 6 – Paraguay)
Nettó tömeg: 500g
Száraz, hűvös helyen tartandó, zárt tároló edényben